top of page

Over

Charissa Mitrasing_edited.jpg

Mijn naam is Charissa Chantal Mitrasing (ChaCha) en ik woon in Amsterdam.

Omdat ik zo breed geïnteresseerd ben in alles wat met interne en externe online bedrijfscommunicatie te maken heeft, werd het tijd om als communicatie freelancer aan de slag te gaan. De aard van dit beestje is niet in een hokje te plaatsen. Maar als dat toch zou moeten dan ben ik een Communicatie specialist met een passie voor Employerbranding.  

Sinds 2013 houd ik mij bezig met diverse leuke opdrachten in Amsterdam. Werken als communicatie freelancer zorgt ervoor dat ik bezig kan zijn met verschillende opdrachtgevers en uitdagingen. Zodra de klus is geklaard ben ik al op weg naar de volgende opdracht. Een echte communicatie projectmanager pur sang. Ik wil uitgedaagd worden, out-of-the-box denken en samen mijlpalen behalen.

Ik heb een groot en divers netwerk opgebouwd in Amsterdam Zuidoost, Oost, Noord en kan je bij overige hulpvragen doorverwijzen naar de juiste formele en informele organisaties in Amsterdam.

 

Daarnaast beheer ik de besloten FB Groep Bilingual Jobs in Amsterdam met meer dan 11000 followers. Hier kan je gratis vacatures plaatsen of jouw CV delen.

Volg mijn persoonlijke Instagram @Tropenmeisje

Of vind mij op LinkedIn

#SharingIsCaring

tape Cassette
Thanks for submitting!
Online werkoverleg

Samen ontwerpen en ontwikkelen. Helder, eerlijk en transparant.
 

bottom of page